Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Rețele parteneriale

Login

Scurtă descriere a activității de învățare colegială (peer-learning) 2 - Tulcea

În data de 20.04.2012 la Colegiul ”Brad Segal” Tulcea s-a derulat activitatea cu tema "Interdisciplinaritatea şi trans¬disciplinaritatea – factori de creştere a calităţii învăţământului profesional şi tehnic”.

În cadrul acestei manifestări reprezentanții școlilor din rețea au vizitat școala și atelierele şcoală de panificație și prelucrarea cărnii.

Au urmat prezentarea proiectelor inter şi transdiciplinare pe tema „Microorganismele şi viaţa” în amfiteatrul școlii. Proiectele au fost realizate de echipe de 5-6 elevi pe diverse discipline: fizică, chimie, biologie, biotehnologie, igienă, biotehnologii, microbiologie.Lucrările au fost evaluate de către un juriu format din cadre didactice din şcoală şi coordonatorul de activităţi educative.

Toate proiectele şi produsele activităţii elevilor (prezentare power poit, postere ştiinţifice, filme didactice) sunt postate pe un wiki: http://parteneriate.wikispaces.com/

În partea a doua a activităţii elevii au desfăşurat concursul interactiv pentru asigurarea caracterului transdisciplinar. După derularea probelor interactivea avut loc jurizarea de către o echipă de elevi şi au fost desemnați câştigătorii.

În încheiere, participanții școlilor membre și-au prezentat propriile exemple de bună practică.